Centrum na podporu integrace cizinců pro Středočeský kraj

Informace o zařízení

Vedoucí zařízení:

Mgr. Kateřina Halamová

Adresa:

tř. Václava Klementa 467
29301 Mladá Boleslav
okr. Mladá Boleslav
Středočeský kraj

Poskytovatel zařízení

Adresa poskytovatele:

Lhotecká 559
14300 Praha
okr. Hlavní město Praha
Hlavní město Praha

IČO:

60498021

DIČ:

DIČ poskytovatele nebylo uvedeno

Sociální služby poskytované v zařízení

Odborné sociální poradenství

Kontakty služby:

Email: icolomouc@suz.cz (Olomoucký kraj), icostrava@suz.cz (Moravskoslezský kraj), icpardubice@suz.cz (Pardubický kraj), icliberec@suz.cz (Liberecký kraj), ickarlovyvary@suz.cz (Karlovarský kraj), iczlin@suz.cz (Zlínský kraj), icceskebudejovice@suz.cz (Jihočeský kraj), icplzen@suz.cz (Plzeňský kraj), ickutnahora@suz.cz (Středočeský kraj), ickladno@suz.cz (Středočeský kraj), icmladaboleslav@suz.cz (Středočeský kraj), icpribram@suz.cz (Středočeský kraj), icbenesov@suz.cz (Středočeský kraj), icjihlava@suz.cz (kraj Vysočina), iclitomysl@suz.cz, icceskebudejovice@suz.cz, icopava@suz.cz

Telefon: 353892559 (Karlovarský kraj), 725874976 (Plzeňský kraj), 608119971 (Olomoucký kraj), 596112626 (Moravskoslezský kraj), 466989228 (Pardubický kraj), 482313064 (Liberecký kraj), 577018651 (Zlínský kraj), 387202508 (Jihočeský kraj), 770173135 (Středočeský kraj), 567212257 (kraj Vysočina)

Web: www.integracnicentra.cz/OlomouckyKraj/OK.aspx (Olomoucký kraj), www.integracnicentra.cz/MoravskoslezskyKraj/MSK.aspx (Moravskoslezský kraj), http://integracnicentra.cz/PardubickyKraj/PaK.aspx (Pardubický kraj), www.integracnicentra.cz/LibereckyKraj/LK.aspx (Liberecký kraj), www.integracnicentra.cz/KarlovarskyKraj/kk.aspx (Karlovarský kraj), www.integracnicentra.cz/ZlinskyKraj/ZK.aspx (Zlínský kraj), http://integracnicentra.cz/JihoceskyKraj/JK.aspx (Jihočeský kraj), http://integracnicentra.cz/PlzenskyKraj/PlK.aspx (Plzeňský kraj), http://www.integracnicentra.cz/StredoceskyKraj/SCK.aspx (Středočeský kraj), http://integracnicentra.cz/KrajVysocina/KV.aspx (kraj Vysočina)

Zobrazit detail služby

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích. Pokud je na zdrojové stránce všechno v pořádku a chyba je pouze u nás, klikněte níž na tlačítko Aktualizovat data a vyčkejte. Aktualizace může trvat i několik málo desítek sekund.

Partners Financial Services